När det kommer till att ha en egen pool på sin bakgård så är det en dröm som de flesta villaägare har. Men när det kommer till att gömma budskap i poolen sedd från ovan är det allt mer sällsynt. 

I Brasilien har man nu kunnat finna en pool som på botten av den har en stor svastika gömd. Gömd för allmänheten men de som har poolen vet att den finns där och de trodde nog inte att någon skulle märka den från luften – eller? Det var under en anti-kidnappningsövning i Brasilien som polisen flög över området och kunde se poolen med den hemska symbolen. Den nazistiska symbolen har befunnit sig i poolen i 13 år, men då det är privat egendom och ägaren till poolen aldrig gått ut offentligt med denna symbol så kan man ingenting göra.

Pooler med mer smak

Två vatten fotavtryck vid en polSom tur är så va denna pool ett sällsynt undantag då majoriteten av alla pooler som finns är otroligt lockande. En pool från pahlen.se kan vara det som behövs för att sätta guldkant på tillvaron. Och för att få inspiration finns det mängder av härliga bilder som gör att man på en gång vill springa ut och börja gräva i sin trädgård. men, när det kommer att skaffa pool så finns det mycket att egentligen tänka till på innan då det är ett stort ansvar. Kanske inte lika stort ansvar som det är att skaffa ett husdjur, men det kräver sina timmar till att sköta om den så man känner att man inte bara vill titta på den utan att man även vill bada i den.

Vad man bör ha stor koll på innan man sätter igång är att ta reda på allt hur det fungerar med rut- och rotavdraget för att se hur man på bästa sätt kan komma så billigt undan som möjligt. På Skatteverket finns det otroligt mycket information att läsa på om, vilket är bra. Desto mer man kan desto säkrare står man inför olika typer av beslut och kan göra dem med större trygghet. Sedan är det bara att njuta och vänta in sommaren.