Rot- och rutavdraget har blivit en självklar del för de allra flesta och äger man en bostad är detta avdrag det första man tänker på när det kommer till renoveringar och flytt. Ser man till vad som ökat mest så är det flyttstädning som toppar avdragen. 

StädsakerAtt de flesta av oss inte är så sugna på att dra fram dammsugare och göra ett jobb är de flesta överens om. När det kommer till flyttstädningen så är det inget undantag utan här gäller det att verkligen göra rent varje millimeter för annars kan det komma att stå en dyrt, vilket är något som fler och fler känner att de inte orkar göra själv för att sedan misslyckas och måste betala otroligt mycket mer för att fastighetsvärden ska ta in en städfirma.

Rot- och rutavdragen ökar

Tjänstemarknaden ökar och då rot- och rutavdragen hänger kvar ser man detta inte som en trend som kommer att avta. Vill du läsa mer om vem som kan få ta del av dessa avdrag finns bra information på Skatteverkets sajt. 19,5 miljarder kronor betalade Skatteverket ut i skattereduktion och detta leder till att det blivit fler jobb och en stabilare marknad. Då detta blivit en självklarhet är det fler och fler som känner att de vill utnyttja detta tjänster, och en tjänst som öka mycket är flyttstädning – och städtjänster i övrigt. På http://www.globalfast.se/trappstadning/ kan man läsa om Globalfast som erbjuder trappstädning och är något man ska ha i åtanke när man lägger upp en lägenhet för visning för att ge det bästa intrycket av hur man bor. Vill man satsa hårt och gå all-in lämnar man mäklaren utanför och säljer bostaden själv då man kan gå med mer vinst för man ej behöver ge ifrån sig något arvode.